fredag 26 augusti 2011

Extrajobb!


 Cykelköket är en öppen verkstad för att serva, laga och bygga cyklar. Vi söker nu en person som kan jobba extra (ca 25 %). Du ska dels jobba i verkstaden med att hjälpa våra besökare till rätta och dels vara med och arrangera events, seminarier, fester och workshops. I första hand riktade till barn och ungdomar.

Du behöver inte vara något verkstadsproffs eller cykelexpert men vi förutsätter att du är intresserad, händig och inte rädd för att skita ner fingrarna. Du bör också ha erfarenhet av att arrangera evenemang, vara uppdaterad på sociala media och gilla att ta egna initiativ och stort eget ansvar. Vi tror att du trivs bäst hos oss om du delar våra idéer om återbruk, öppenhet och socialt patos.

Mycket av arbetet sker på kvällar och helger, annat på flexibla tider, och det går alltså utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Eftersom många av de som är engagerade i Cykelköket är killar vill vi speciellt uppmana tjejer att söka jobbet.

Skriv några rader om dig själv (max en A4) Vad du gjort tidigare, vad du sysslar med just nu och varför du vill jobba med oss.

Tjänsten är en projektanställning med omedelbart tillträde och avslut i december.

Vi accepterar enbart ansökningar via mail. Skicka inga intyg, CV eller andra bilagor i det här stadiet.

Maila kontakt@stapelbaddsparken.se senast 6 september
Skriv ”extrajobb” i ämnesfältet 

1 kommentar: