fredag 25 mars 2011

Raw power!

”Det är mycket nu”, men väldigt kul att få vara med från scratch, och dessutom i råballa lokaler tillsammans med sköna människor överallt – we are blessed. Men också alla i Malmö som kan komma hit och nyttja det på bästa sätt man kan komma på. Vi vet ganska lite om var det bär iväg, men en sak är klar, det kommer att bli grymt.

Här på kommer vi att (lite likt bloggen ckrm.nu som minst sagt varit en succé) lägga upp saker som självfallet rör allt möjligt cykelrelaterat, men dessutom en hel del annat smått och gott (ont?) – dock, förfasas icke; vi är alla i grunden snälla ;–)

Nedan lite bilder på ”The Work In Progress”.

/Ola


Vår huvudpjäs, arbetsbänken ”Bäckstedt” (efter Magnus som vann Paris-Roubaix -04). Schangtilt (stavningspoliser göre sig icke besvär) skänkt av Bike Pro som numer huserar på Lundavägen – vi hänvisar f.ö. till dem när det kommer till finköp av racerhojar och mycket annat.

Panoramabild över the space på långsidan.Skrotrummet. Här kommer vi att förvara, plocka ner skrotcyklar och sortera delar för återanvändning.Infotavla in vardande.
Idag spacklad väggdel tänkt att slipas och målas med griffeltavelfärg imorgon.
(Shit, är det snett?)


Våra sköna lokalkompisar  ”Fabriken”, kan knäcka närsomhelst. Häromdan kom den här lilla typen plötsligt förbirullande och började snacka om vad vi höll på med … lite spooky på nått vis.
(Vad jag förstår så är det tänkt att den ska kunna styras från uppkopplade folk hemifrån så småningom!)


2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. På något konstigt vis sitter inte synapserna som de ska ibland. Bikepro har vi kallat Probike från dag ett. Vet inte varför, men vissa namn är bara omöjliga. Bikepro, Bikepro, Bikepro... Så heter firman som som är så snälla. På Lundavägen i Malmö. Köp din racer där!

    SvaraRadera